Ja hoor, Telegraafmannetje Valentijn Driessen schijt weer op Haller: 'Moet in deze wedstrijden het verschil maken'

Marcel Roes • 10:45, 08-11-2021 / Laatste Update: 00:19, 12-12-2023

Valentijn Driessen heeft ooit gezegd dat Sébastien Haller niet goed genoeg is voor Ajax, niet past bij Ajax en niet zal slagen bij Ajax. Dus ja, die keutel gaat hij niet meer intrekken en Driessen neemt elke gelegenheid om zijn gelijk te halen met beide handen aan.

Haller is momenteel topscorer in de Champions League, maar gezien de Fransman zondag niet scoorde tegen Go Ahead Eagles, ziet de Telegraaf-journalist de kans schoon om zijn stellingen weer van kast te halen. Ook al maakte Haller dit seizoen in 17 duels al 14 goals.

Ongekend

“Ajax dat twee keer achter elkaar gelijkspeelt, is gewoon ongekend”, zegt hij in een Telegraaf-video. “Met aanvallers als Tadic, Haller, Antony, Neres: verklaar het maar. Ik heb in het begin van het seizoen gezegd dat Haller niet Champions League-waardig is."

"Hij heeft wel laten zien dat hij kan scoren in de Champions League, maar in de Eredivisie laat hij het te vaak achterwege. Hij moet in dit soort wedstrijden het verschil maken. Hij is wel afhankelijk van wat hij krijgt, maar tegen Go Ahead kreeg hij toch 2 kansen waarvan je denkt: die had er wel in gemogen."