Jasper Cillessen verwijt Hélène Hendriks: 'Jij hebt ook gezegd dat ik geen fijn persoon ben'
i

ProShots

Jasper Cillessen verwijt Hélène Hendriks: 'Jij hebt ook gezegd dat ik geen fijn persoon ben'

Marcel Roes • 18:36, 14-11-2022 / Laatste Update: 22:57, 11-12-2023

Jasper Cillessen heeft wel wat te verwerken gekregen de laatste tijd. Hij werd door Rafael van der Vaart een "naar mannetje" genoemd, een ex dook op met het nieuws dat ze een kind van hem heeft, ook andere voetbalkenners vinden hem een zak hooi en Oranje-bondscoach Louis van Gaal neemt hem niet mee naar het WK 2022 in Qatar.

Cillessen, die kortstondig een persboycot instelde, verscheen zondag weer eens voor de camera's. Die van ESPN toevallig, waar Hélène Hendriks de interviewer van dienst was. En Cillessen vond dat ook zij lelijke dingen over hem had gezegd.

Jij bent de media

"Of het klopt wat er in de media gezegd werd?", zo zette hij de tegenaanval in. "Jij bent zelf de media. Jij hebt ook dingen over mij gezegd, ik weet niet of jij die vindt kloppen. Jij hebt ook gezegd dat ik geen fijn persoon ben en dat soort zaken. Dat heb je gezegd."

Maar Hendriks voelde zich niet aangesproken. "Volgens mij heb ik dat niet gezegd", zei ze. "Ik zeg namelijk nooit over iemand of hij wel of geen fijn persoon is. Wat ik wel heb gezegd is dat als je geen 1e keeper bent, maar 2e, je daar op een bepaalde manier mee om moet gaan..."

Beeld

En Cillessen vindt dan weer dat hij prima omgaat met zo'n rol. "Ik heb dat bij Barcelona ook gedaan, toch? Ik vind het geen argument, maar goed. Hoe dat beeld is ontstaan? Dat weet ik niet, dat moet je aan anderen vragen."

Oké, bellen we Van der Vaart even!