Jetro Willems: 'Geef me 2 maanden, dan laat ik het nog 1 keer zien'
i

Getty Images

Jetro Willems: 'Geef me 2 maanden, dan laat ik het nog 1 keer zien'

admin • 22:07, 08-11-2022 / Laatste Update: 17:18, 08-01-2024

Jetro Willems zit sinds zijn zomerse vertrek bij Greuther Fürth nog steeds zonder club. Hier komt echter snel verandering in als het aan de 28-jarige linksback ligt. In gesprek met Voetbal International geeft hij aan dat hij het nog altijd in zich heeft om bij de beste linksbacks van Nederland te horen.

Willems geeft aan dat hij niet stil zit sinds hij zonder club zit. “Ik ben druk bezig om klaar te zijn voor een nieuwe club. Van maandag tot en met zaterdag train ik. Binnen, in de sportschool. Maar ook buiten met de bal, voor mezelf, op een amateurveldje in Rotterdam." Hij geeft aan dat het mentaal ook weer helemaal rustig is.

Break

Afgelopen september liet hij zijn contract namelijk bewust ontbinden. “Ik heb een soort van break genomen om even alles op orde te krijgen. Ik heb met mijn blessure een paar heftige jaren achter de rug. Daarna had ik geen tijd voor mezelf. Geen tijd om even vakantie te pakken, vrij te zijn." Hij geeft aan dat hij toe was aan tijd en rust met zijn familie.

Toegevoegde waarde

Helemaal klaar met de sport is Willems nog niet. Sterker nog, hij denkt nog altijd van toegevoegde waarde te zijn in de top en subtop van Nederland. "Pas geleden, na mijn vertrek uit Duitsland, zei ik: Geef me twee maanden, dan laat ik het nog één keer zien. Ik ben nog niet klaar, wacht maar af. Jetro Willems komt er weer aan.”