Johan Derksen in discussie met René van der Gijp over feestvierende assistent Feyenoord: 'Kinderlijk'
i

Screenshot Veronica Inside

Johan Derksen in discussie met René van der Gijp over feestvierende assistent Feyenoord: 'Kinderlijk'

Sjors Tanis • 22:06, 08-11-2021 / Laatste Update: 07:48, 07-01-2024

Bij Veronica Inside kwam maandag het gejuich van Feyenoord-assistent Marino Pusic na de late winnende goal tegen AZ ter sprake. Pusic moest net als Feyenoord-trainer Arne Slot vorig jaar vertrekken bij AZ nadat bekend was dat ze onderhandelden met de Rotterdamse club.

"Laat hem blij zijn. Hij was hartstikke blij. Ik vond het wel leuk. In de laatste seconde", aldus René van der Gijp over het moment van zondag.

Derksen is het er niet mee eens

Johan Derksen was het niet eens met zijn collega aan tafel. "Ik vond het helemaal niet leuk. Ik vond het bijzonder onprofessioneel, kinderlijk en onsympathiek tegenover zijn collega van AZ in dug-out", aldus Derksen, die daarmee doelt op AZ-trainer Pascal Jansen.

Discussie gaat verder

"Ach in de laatste seconde joh", reageert Van der Gijp weer. "Nee, als je trainer bent met aardig niveau, dan gedraag je je zo niet. Je hoort je werk doen. Het is een mannetje", aldus Derksen. "Zo'n mannetje is volgens hem ook verkeerd behandeld bij AZ. Dan kan ik zijn reactie wel begrijpen. Er zat een hoop frustratie in", besluit Van der Gijp.