🎥 | Juventus en Atalanta scoren veel mooie goals in vermakelijk gelijkspel

Bart van der Wijst • 23:45, 22-01-2023 / Laatste Update: 03:17, 12-12-2023

Juventus heeft in ieder geval al 1 puntje teruggewonnen voor de aankomende straf van 15 minpunten. Op eigen veld werd zondag in de topper tegen Atalanta met 3-3 gelijkgespeeld. De ene goal was nog mooier dan de andere. Check hierboven de samenvatting!

De 0-1 was nog wel een lelijke. Ademola Lookman schoot eigenlijk uit een onmogelijke hoek richting de goal en Wojciech Szczęsny verwerkte de bal hopeloos. Het maakte voor de vreugde niet uit bij de uitploeg. De 1-1 was ook niet heel geweldig, al schoot Ángel di María de penalty keurig in.

Regent mooie goals

Bij de 2-1 werd het al leuker. Arek Milik was het eindstation van een hele mooie Juventus-aanval. Met name het hakje van Di María was fraai, maar ook de afwerking mocht er wezen. Dat was tevens de ruststand.

Juventus hing met de gedachten nog in de kleedkamer toen de 2-2 viel. Joakim Maehle maakte hem nadat ze bij de 'Oude Dame' liepen te stuntelen. Niet veel later was het 2-3 door opnieuw Lookman. De kleine Engelsman kopte knap raak. De laatste goal kwam op naam van Danilo. Juve's aanvoerder pegelde een vrije trap binnen.

Uitslagen Serie A zondag 22 januari

Sampdoria - Udinese 0-1

AC Monza - Sassuolo 1-1

Spezia - AS Roma 0-2 (check de samenvatting hieronder)

Juventus - Atalanta 3-3