🎥 | Kaartenfestival in Rome: 3 keer rood en 8 keer geel bij AS Roma - Fiorentina

Joris Kaper • 08:26, 11-12-2023 / Laatste Update: 05:39, 07-01-2024

AS Roma - Fiorentina is zondagavond behoorlijk ontspoord. Scheidsrechter Antonio Rapuano trok in 90 minuten maar liefst 3 rode kaarten en 8 gele kaarten. Blijkbaar was dat nodig om de wedstrijd in de Serie A nog een beetje in goede banen te leiden.

Uiteindelijk werd het 1-1 in Stadio Olimpico, maar de ruim 60.000 toeschouwers in Rome hadden het na het duel vooral over alle kaarten. 2 rode kaarten werden gegeven voor spelers van AS Roma, dus die club mocht misschien niet klagen met het gelijkspel.

Rode kaarten

Namens AS Roma kreeg Nicola Zalewski na een dik uur spelen zijn 2e gele kaart en mocht vroegtijdig douchen. Ook Romelu Lukaku kreeg in de slotfase na een wilde tackle direct rood, terwijl in blessuretijd ook Nikola Milenković nog een rode prent voorgeschoteld kreeg buiten het veld.

Waren de rode kaarten terecht of niet? Oordeel zelf en check de video hierboven!