Kan toch niet anders dan Ole OUT!? ManU blameert zich bij Watford ondanks goal Van de Beek

Eimert Pruis • 18:56, 20-11-2021 / Laatste Update: 07:50, 12-12-2023

Coach Ole Gunnar Solskjaer mag zijn koffers wel gaan pakken. Het kan bijna niet anders of de Noor wordt ontslagen bij Manchester United na een blamage bij het nietige Watford: 4-1. Het enige ManU-doelpunt werd gemaakt door, ja je leest het goed, Donny van de Beek.

De naam Donny van de Beek galmde door Vicarage Road en dat was een beetje raar. De oud-Ajacied kwam na rust in het veld en scoorde direct. Het was de 2-1, maar het leek er niet op dat ManU nog ging winnen of zelfs gelijkspelen bij Watford. Toen Harry Maguire ook nog rood kreeg was het direct over.

In de slotfase liep Watford nog uit naar 4-1. Donny van de Beek bleef door het stadion galmen. Enerzijds waren het de supporters van ManU, die met Van de Beek slechts 1 lichtpuntje zagen, aan de andere kant zongen de Watford-supporters ook het bekende riedeltje.

West Ham verliest een keer

West Ham United is weer bezig aan een lekker seizoen, maar zaterdag was daar weinig van terug te zien. The Hammers verloren bij Wolverhampton Wandererers met 1-0 dankzij een doelpunt van Raul Jimenez.

Norwich City is bezig om langzaam onderin weg te komen in de Premier League. Voor de interlandbreak won de ploeg van keeper Tim Krul met 2-1 bij Brentford en zaterdag versloeg Norwich in eigen huis Southampton met dezelfde cijfers.

Degradatieconcurrenten van Norwich, Newcastle United en Brentford, speelden gelijk: 3-3. Er werd sowieso veel gescoord in de Premier League zaterdag, want bij Burnley-Crystal Palace werd het ook 3-3. Tot slot won Aston Villa, met invaller Anwar El-Ghazi, met 2-0 van Brighton.

Neemt Solskjaer hier definitief afscheid van de fans?