🎥👽 | Karim Benzema is buitenaards: Fransman knalt tweede hattrick OP RIJ raak

Pim Huberts • 01:01, 06-04-2023 / Laatste Update: 21:30, 11-12-2023

Karim Benzema lijkt soms wel van een heel ander universum afkomstig. De Fransman maakte in de halve finale van de Copa del Rey tegen FC Barcelona een zuivere hattrick. In de LaLiga-wedstrijd tegen Valladolid (0-6) maakte hij ook al een drieklapper. 2 op een rij!

FC Barcelona - zonder de geblesseerde Frenkie de Jong - werd dan ook weggespeeld in de Spaanse beker. Hoewel de heenwedstrijd nog met 1-0 werd gewonnen door de Catalanen, bleken de Madrilenen in Camp Nou vele malen sterker.

Hattrick

Vinícius Júnior maakte net voor rust de 0-1, maar in de 2e helft ging het helemaal los. Karim Benzema schoot in minder 2 minuten 2 keer raak (waarvan 1 penalty). In de 80e minuut was een intikker de ultieme vernedering. Einduitslag 0-4.

Real Madrid zal in de finale spelen tegen verrassing Osasuna.