Karim Benzema
Karim Benzema © Getty Images
i

Karim Benzema © Getty Images

Karim Benzema zegt helemaal niet weg te willen uit Saoedi-Arabië: 'Klopt helemaal niets van'

11:10, 24-01-2024 / Laatste Update: 11:10, 24-01-2024

Volgens Karim Benzema is er helemaal niks waar van de geruchten dat hij na een halfjaar bij Al-Ittihad Saoedi-Arabië alweer zou willen verlaten. Dat heeft de Franse spits laten weten in een reactie.

Al langere tijd is het onrustig rondom Benzema. De Franse spits zou eerder deze maand niet zijn komen opdagen op de club en werd vervolgens uit de selectie gezet. Daardoor miste hij een tripje met zijn team naar Dubai. 

Onbereikbaar

Later bleek pas hoe ernstig de eenmalig Ballon d'Or-winnaar zich in de nesten had gewerkt bij zijn werkgever. Op vrijdag kwam naar buiten dat hij zich pas na zeventien dagen weer had gemeld bij de club, terwijl hij totaal onbereikbaar was

Het zou allemaal te maken hebben met zijn wens om zo snel mogelijk weer te vertrekken bij Al-Ittihad. Sindsdien werd Benzema bijvoorbeeld weer gelinkt aan een terugkeer naar zijn oude club Olympique Lyon

Verzinsels

Maar van die geruchten over een vertrekwens is volgens de spits helemaal niets waar, zei hij tegen L'Équipe. "Daar klopt helemaal niets van. De Franse media weten niet langer wat ze moeten verzinnen. Hoe groter, hoe beter", aldus de spits.