Karsdorp pakt door na woede-uitbarsting Mourinho en is in gesprek met Juventus
i

Getty Images

Karsdorp pakt door na woede-uitbarsting Mourinho en is in gesprek met Juventus

admin • 18:33, 12-11-2022 / Laatste Update: 02:04, 12-12-2023

Rick Karsdorp is volgens de bekende roze sportkrant La Gazetta dello Sport in gesprek met Juventus. De rechtsback kreeg afgelopen woensdag van een boze José Mourinho te horen dat hij in de winterstop op zoek mag naar een nieuwe club.

Het is niet bekend of het om een eventuele verkoop of verhuur gaat. Wel ziet Massimiliano Allegri in Karsdorp de perfecte versterking voor de rechterkant. AS Roma zou 17 miljoen euro verlangen voor de Nederlander.

Ruzie Mourinho en Karsdorp

Sinds afgelopen woensdag is de situatie tussen Karsdorp en Mourinho onhoudbaar. Nadat de 3-voudig international 5 minuten voor de tijd de fout inging, blies zijn hoofdtrainer stoom af op de persconferentie: "De inzet van het team werd verraden vanwege de houding van een onprofessionele speler. Hij verraadde alle anderen." Hoewel Mourinho geen naam noemde, werd na afloop duidelijk dat het om de 27-jarige rechtsback ging. "Ik heb tegen de speler in kwestie gezegd, dat hij in januari maar een ander team moest gaan zoeken."

De eerste stappen voor een overgang lijken dus te zijn gezet. Sinds zijn komst naar Rome speelde Karsdorp 122 wedstrijden voor Roma, waarin hij eenmaal trefzeker was en 13 keer fungeerde als aangever.