🎥 | Keeper Rode Ster Belgrado gaat los na gescoorde strafschop in laatste minuut van kampioenswedstrijd

Joris Kaper • 12:00, 24-05-2022 / Laatste Update: 02:02, 12-12-2023

Keeper Milan Borjan van Rode Ster Belgrado zal afgelopen weekend niet snel vergeten. De doelman mocht in de laatste minuut van het duel tegen FK Vozdovac een strafschop nemen.

En dat was bijzonder, want het was namelijk ook het kampioensduel. Weliswaar stond de ploeg Borjan al met 2-1 voor, maar scoren als keeper in een kampioensduel is niet voor iedereen weggelegd. De doelman ging dan ook flink los voor de uitzinnige fans van de Servische club!

Rode Ster Belgrado werd zo met 2 punten voorsprong op rivaal Partizan Belgrado kampioen van Servië. Het is het 5e kampioenschap op rij voor Rode Ster, dat ook bekend staat als Crvena Zvezda.