Keuken Kampioen Divisie: PEC bijna gepromoveerd, doelpuntenregen in Oss
i

Pro Shots

Keuken Kampioen Divisie: PEC bijna gepromoveerd, doelpuntenregen in Oss

Bart van der Wijst • 00:23, 15-04-2023 / Laatste Update: 08:06, 12-12-2023

Het was bij vlagen weer genieten op ESPN bij de schakelshow op vrijdag. In de Keuken Kampioen Divisie kwamen weer genoeg gekke momenten voorbij. PEC Zwolle en Heracles Almelo kwamen door overwinningen weer een stapje dichterbij promotie, TOP Oss en De Graafschap speelden geweldig gelijk en er was een definitieve staking.

PEC won op eigen veld met 2-0 door goals van de aanstaande Feyenoorder Thomas van den Belt. Verliest Almere City FC zondag bij ADO Den Haag, dan promoveren de Zwollenaren. Heracles Almelo had het lastiger tegen Roda JC. Door een eigen goal van Guus Joppen wonnen de Heraclieden. Zij moeten nog even wachten op de aanstaande promotie.

Doelpuntenregen

De mooiste wedstrijd van de avond werd in Oss gespeeld. De plaatselijke trots TOP speelde met 3-3 gelijk tegen De Graafschap. De thuisploeg stond met 3-1 voor, alleen de Superboeren knokten zich terug. Als het 7-7 was geworden, had ook geen enkele fan op de tribunes daar raar van opgekeken. Oh ja, er stond ook een auto op de weg omdat de handrem er niet opstond.

Lees ook: Fans NAC gooien na 0-1 Willem II bier op het veld: wedstrijd definitief gestaakt

Overige uitslagen:

MVV - FC Dordrecht 2-1

VVV - FC Eindhoven 2-2

FC Den Bosch - Helmond Sport 1-2