KKD: dít zijn de scenario's voor de beslissing om de titel in de 3e periode
i

Pro Shots

KKD: dít zijn de scenario's voor de beslissing om de titel in de 3e periode

Trevor Wagener • 21:56, 03-04-2023 / Laatste Update: 04:23, 12-12-2023

Op deze maandagavond valt dé beslissing in de 3e periode van de Keuken Kampioen Divisie. Wat zijn de scenario's? Lees gauw verder om te checken welke club bij welk scenario het meeste baat heeft.

Op 3 april staan de wedstrijden tussen Almere City en Jong Utrecht, Jong Ajax en Dordrecht, Jong AZ en De Graafschap en Jong PSV versus Roda JC op het programma. Alle duels beginnen om 20.00 uur en zijn te zien - al dan niet in het schakelprogramma - bij ESPN.

Maandagavond-stand van zaken @ KKD

In Almere áást men werkelijk op het Bronzen Schild. Bij winst op de Utrechtse beloften is Almere City periodekampioen. Het gewonnen Schild staat aan het eind van het seizoen garant voor een plek in de Play-Offs om promotie naar de Eredivisie.

Bij ieder ander resultaat, een gelijkspel of een verlies dus, heeft de ploeg van Alex Pastoor he-le-maal niets. Alle ballen voor Ally, luidt hun voornaamste opdracht. Stel dat Almere dus punten laat liggen, gaat het Bronzen-ding naar PEC Zwolle.

KKD: scenario's 3e periodetitel

Maar... die wonnen de 2e periode mét bijbehorend Schild al. Hierdoor zal, in dat geval, het play-off ticket met het daarbij horende prijzengeld doorgeschoven worden naar de volgende gelukkige club. Dát is NAC Breda. Het checken waard, die spectaculaire KKD!