De Klassieker: op deze zender kijk je de rest van Ajax - Feyenoord
i

Pro Shots

De Klassieker: op deze zender kijk je de rest van Ajax - Feyenoord

Brian Vesseur • 09:27, 27-09-2023 / Laatste Update: 20:17, 11-12-2023

Ajax - Feyenoord wordt woensdagmiddag uitgespeeld in een lege Johan Cruijff Arena. De voetbalfans kunnen de wedstrijd wel zien, maar dan op tv. Check in dit artikel op welke zender je naar de rest van Ajax - Feyenoord kijkt.

Het stond 3-0 voor Feyenoord toen een deel van de Ajax-fans de wedstrijd liet staken door vuurwerk op het veld te gooien. Zij wilden de wedstrijd doelbewust laten staken, omdat zij het niet eens zijn met (de mensen in) het bestuur. Niet voor niks komt de F-Side op woensdagmiddag, vóór de wedstrijd, om 13.00 uur weer bij elkaar.

LEES OOK: F-Side laat waarschuwing los voor acties rond restant Klassieker: ‘Tot 13:00 uur bij de Arena’

Zender restant Ajax - Feyenoord

Om 14.00 uur wordt het restant van Ajax - Feyenoord uitgezonden op ESPN 1. De wedstrijd gaat vanaf de 55e minuut verder. Vanaf 13.30 uur kan je op ESPN 1 inschakelen voor de voorbeschouwing. Mario Been en Marciano Vink verzorgen de analyse.

Gedoe met Volendam

Eigenlijk zou Ajax op woensdag tegen FC Volendam spelen, maar die wedstrijd is uitgesteld naar een nog onbekende datum. Daar waren ze in Amsterdam én Volendam niet zo blij mee. Uiteindelijk zijn beide teams toch akkoord gegaan met het voorstel van de KNVB.