KNVB start onderzoek naar 'rukkende' Kramer

Eimert Pruis • 16:33, 21-08-2023 / Laatste Update: 21:17, 11-12-2023

De aanklager betaald voetbal van de KNVB is een vooronderzoek gestart naar het juichen van RKC Waalwijk-spits Michiel Kramer tijdens het verloren thuisduel met AZ (1-3). De 34-jarige aanvoerder van de Waalwijkers vierde zijn treffer met een obsceen rukkend gebaar richting de Alkmaarse fans.

Kramer opende zondag in het eigen Mandemakers Stadion 5 minuten voor rust de score vanaf de strafschopstip. AZ draaide de wedstrijd om met 3 doelpunten in de 2e helft. Voor Kramer was het zijn 2e treffer in 2 competitieduels dit seizoen. Vorig seizoen kwam hij tot 12 doelpunten in 27 wedstrijden.