🎥 | Kopkoning Danilho Doekhi! Nederlander helpt Union Berlin met 2 goals aan 3 punten

Sjors Tanis • 18:29, 21-01-2023 / Laatste Update: 00:34, 12-12-2023

Danilho Doekhi is de man van het weekend bij Union Berlin. De centrale verdediger hielp zijn club bij de herstart van de Bundesliga aan 3 punten. En hoe! Thuis tegen Hoffenheim stond Union Berlin lange tijd met 0-1 achter, maar 2 rake kopgoals van Doekhi in de slotfase (73e en 90e minuut) keerde het tij: 2-1.

In blessuretijd werd het nog 3-1 via invaller Jamie Leweling. Check hierboven de 2-1 van Doekhi en onderaan z'n 1e rake kopbal! Bij Union Berlin had naast Doekhi ook aanvaller Sheraldo Becker een basisplaats. Hij werd na 87 minuten gewisseld voor Leweling.

(tekst gaat verder onder de tweet)

FC Köln scoort vijf keer in 36 minuten en wint met 7-1

FC Köln heeft voor een bijzonder opvallende prestatie gezorgd door tegen Werder Bremen in de eerste 36 minuten maar liefst 5 keer te scoren. Halverwege was het 5-1, omdat de bezoekers kort voor rust ook het doel troffen. Köln won de wedstrijd met 7-1.

Check hier de heerlijke 3-0 van Köln: