🎥 | Krankzinnig einde: Tottenham Hotspur staat na 97 minuten nog achter, maar wint toch

Noah Hoogenboezem • 20:16, 16-09-2023 / Laatste Update: 21:44, 11-12-2023

Tottenham Hotspur stond zaterdag na 97 minuten thuis met 0-1 achter tegen Sheffield United, maar wist toch nog te winnen. Lang leek Gustavo Hamer de maker van de winnende goal te zijn, maar door een bizar einde van de wedstrijd ging zijn ploeg zonder punten terug naar Sheffield.

Spurs was het seizoen goed begonnen met 10 punten uit 4 potjes, maar had het heel moeilijk met Sheffield en die ploeg kwam een kwartier voor tijd zelfs op voorsprong. Hamer kreeg de bal na een inworp ineens voor zijn voeten en schoot de bal perfect via de binnenkant van de paal binnen.

Krankzinnig einde

Spurs kreeg wel nog 12 minuten extra tijd om iets aan de achterstand te doen, maar na 97 minuten was het nog altijd 0-1. Richarlison knikte uit een corner toch nog de 1-1 binnen en Spurs had ineens hoop om zelfs nog te winnen. Dejan Kulusevski zorgde in de 100e minuut voor een volksfeest met een prachtig schot.