Kyle Walker wilde Engeland ontvluchten na ontrouw: 'De enige die schuldig is, ben ik'
Kyle Walker / Getty Images

Kyle Walker wilde Engeland ontvluchten na ontrouw: 'De enige die schuldig is, ben ik'

16:10, 29-01-2024

Het waren rumoerige weken en misschien zelfs jaren rondom Kyle Walker. Het ging uit met zijn vrouw, nadat bekend werd dat hij een vijf maanden oud kind heeft bij een andere vrouw. De rechtsback van Manchester City trekt het boetekleed aan.

"De enige die schuldig is, ben ik", zegt Walker tegen The Sun. De 33-jarige Engelsman trouwde twee jaar geleden met Annie Kilner, met wie hij ook drie kinderen heeft. Onlangs werd bekend dat hij dat hij een vijf maanden oud kind heeft met Lauryn Goodman, met wie hij ook al een ander kind heeft.

In de Engelse krant gaat Walker diep door het stof. "Wat ik heb gedaan, is verschrikkelijk en daar neem ik de volledige verantwoordelijkheid voor. Ik heb domme en dwaze beslissingen genomen en besef dat ik Annie veel pijn heb bezorgd. Ik kan me amper voorstellen wat ze nu meemaakt. Ik probeerde het haar te vragen, maar de pijn is te groot... De man die van haar zou moeten houden, voor haar zou moeten zorgen en er voor haar zou moeten zijn, heeft haar dit aangedaan."

Kyle Walker naar Bayern München

Walker kon naar Bayern München voor 17,5 miljoen euro, om daar teamgenoten te worden van Harry Kane. Walker en Kane speelden al eens samen bij Tottenham Hotspur. Hij kon in Duitsland ontsnappen aan de Engelse tabloids. "Ik probeerde te ontsnappen. Wilde ik City verlaten? Nee, natuurlijk niet. We zijn op dit moment het beste team ter wereld. Maar het was een kans om Engeland en de media-aandacht te ontvluchten. Uiteindelijk heb ik het niet gedaan omwille van de kinderen. Nu kan ik hen thuis nog bezoeken. Hen naar school brengen, of met mijn kleine jongen naar het voetbal."