🎥 | Dit was de laatste goal van Christian Atsu op de avond voor de dodelijke aardbeving

Pim Huberts • 13:31, 18-02-2023 / Laatste Update: 04:30, 08-01-2024

Christian Atsu overleed op zijn gelukkigste dag. De 31-jarige voormalig speler van Vitesse werd zaterdagochtend gevonden, bevestigde zijn zaakwaarnemer. De avond voor de aardbeving in Turkije en Syrië, maakte de Ghanees het winnende doelpunt.

Hij viel in de 82e minuut in en schoot Hatayspor naar de overwinning op Kasimpasa met een vrije trap in de 7e minuut van de extra tijd (1-0). Bekijk zijn laatste doelpunt hierboven.

Turkije

De 62-voudig international was eerst van plan om na de wedstrijd naar Frankrijk te vliegen, maar besloot de overwinning te vieren in Turkije.