Laatste keer samen op een veld? Messi en Ronaldo scoren allebei in sensationeel oefenpotje

Brian Vesseur • 21:09, 19-01-2023 / Laatste Update: 03:37, 12-12-2023

Lionel Messi reisde met Paris Saint-Germain naar Saudi-Arabië af voor een oefenwedstrijd tegen de All-Stars van Al-Hilal en Al-Nassr. Wie er bij die All-Stars meedeed? Cristiano Ronaldo! De Portugees liet zijn kunsten zien met 2 goals. Was dit de laatste keer dat de supersterren samen op 1 veld stonden?

Messi schoot PSG al na 3 minuten op voorsprong, maar Ronaldo mocht even later via de strafschopstip wat terug doen: 1-1. Marquinhos zorgde ervoor dat de bezoekers weer voorkwamen. Ronaldo zorgde in de 6e minuut van de blessuretijd van de 1e helft weer voor de gelijkmaker: 2-2.

Na 39 minuten kreeg Juan Bernat overigens rood.

Sergio Ramos, die het erg naar zijn zin had met oud-teamgenoot Ronaldo (bij Real Madrid), maakte in de 2e helft de 3-2. Na een klein uurtje maakte Jang Hyun-Soo er 3-3 van. Uiteindelijk trok PSG aan het langste eind, door doelpunten van Kylian Mbappé (penalty) en Hugo Ekitiké. In de 94e minuut deed Anderson Talisca nog iets terug: 5-4.