Laatste test voor de Eredivisie: op deze zender kijk je naar Borussia Dortmund - Ajax
i

Pro Shots

Laatste test voor de Eredivisie: op deze zender kijk je naar Borussia Dortmund - Ajax

Noah Hoogenboezem • 16:28, 06-08-2023 / Laatste Update: 20:18, 08-01-2024

De Eredivisie begint volgende week en dus is dit weekend de laatste kans voor alle clubs om nog allerlei dingen uit te testen voor het nieuwe seizoen. Ajax speelt zondag de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding en doet dat in Duitsland. Check hier op welke zender je de oefenwedstrijd tussen Borussia Dortmund en Ajax kunt kijken.

Ajax heeft een moeizame voorbereiding gehad met nederlagen tegen Anderlecht (0-3) en FC Augsburg (1-3) en een gelijkspel tegen FC Den Bosch (2-2). De ploeg van Maurice Steijn wist alleen te winnen van Shakhtar Donetsk en Unterhachung, dat op het 3e niveau in Duitsland speelt. De wedstrijd tegen Dortmund is de grootste test van de voorbereiding.

Ook was het lang wachten op nieuwe aankopen, maar deze week kwamen er ineens allemaal nieuwe spelers binnen. Het meest wordt verwacht van Carlos 'Forbs' Borges, die van Manchester City is gekocht.

Zender Borussia Dortmund - Ajax

De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Ajax in het Signal Iduna Park is zondag te zien op Ziggo Sport. De wedstrijd begint om 17.00 uur. De uitzending begint 10 minuten eerder, om 16.50 uur.

Het zal na vanmiddag iets duidelijker zijn wat we van Ajax kunnen gaan verwachten komend seizoen. Ajax begint de Eredivisie op zaterdag 12 augustus met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.