TV-gids: Clásico-tijd! Op déze zenders kijk je naar de 4e Barcelona-Real Madrid van het jaar
i

Getty Images

TV-gids: Clásico-tijd! Op déze zenders kijk je naar de 4e Barcelona-Real Madrid van het jaar

Trevor Wagener • 13:00, 19-03-2023

Op deze voetbalgekke zondag staat om 21.00 uur dé kraker in de Spaanse LaLiga op het programma! In Camp Nou ontvangt koploper FC Barcelona de eeuwige aartsrivaal Real Madrid voor een onvervalste, altijd spectaculaire nieuwe editie van El Clásico. Scroll gauw verder om te checken waar dit duel te zien is!

Lees ook: op dit kanaal kijk je naar de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord

In de competitie staan de Catalanen na 25 wedstrijden ruim voor (65 punten om 56) op Real. De ploeg van topcoach Carlo Ancelotti móét de ploeg van Xavi Hernández verrassen om nog enige rol van betekenis te kunnen spelen in de titelstrijd.

El Clásico op TV

Het duel tussen de grootmachten wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Let op! De pot is zowel op het open kanaal als op Ziggo Sport Select te zien. Beide uitzendingen beginnen om 20.40 uur.

De 'Wedstrijd van het Heelal' werd dit seizoen al 3 keer afgewerkt. Eerder in LaLiga won Real (3-1) nog in Estadio Bernabéu, waarna Barcelona de Supercup-finale won (1-3) én in deel 1 van het 2-luik om de halve finale van het toernooi om de Copa del Rey ging de zege óók naar Catalonië (0-1). Op deze zondag staat Clásico numero 4 van het seizoen op het programma, 5 april is de Copa del Rey-return.