LaLiga: Sevilla blijft ploeteren en verliest zelfs van Almería, Sociedad wint met veel moeite bij Elche

Eimert Pruis • 01:54, 28-08-2022 / Laatste Update: 21:25, 11-12-2023

Sevilla heeft een dramatische start van LaLiga. Na 3 wedstrijden wacht de nummer 4 van vorig seizoen nog steeds op de 1e overwinning en heeft het slechts 1 punt. Zelfs het gepromoveerde Almería kon winnen van Sevilla: 2-1.

Sevilla kwam nog wel op voorsprong in Almería. Oliver Torres maakte na een half uur het doelpunt en dat wilde hij weten ook. Hij schreeuwde het uit van vreugde.

Sadiq bezorgt Almería 3 punten

Een goede 12 minuten later was die vreugde weer over. Largia Ramazani zette de thuisploeg weer op gelijke hoogte. 10 minuten na rust was het Umar Sadiq die Estadio de los Juegos Mediterráneos in vuur en vlam zette.

Torres hier nog in extase

Sociedad wint met moeite

Eerder op zaterdag waren er nog 2 wedstrijden in LaLiga. Real Sociedad, met ambities voor een top 4-klassering, won met heel veel moeite van Elche. Brais Mendez maakte de enige goal van de wedstrijd. Mikel Merino miste nog een strafschop.

Mallorca verrast bij Vallecano

Real Mallorca verraste Rayo Vallecano. De club die vorig seizoen zo sterk was in eigen huis ging er met 0-2 af.

Real Betis de beste

En zo kunnen we al voorzichtig de stand opmaken van LaLiga. Real Betis, Villarreal en Real Madrid hebben nog de maximale score. Betis heeft al wel 3 wedstrijden gespeeld. Villarreal en Real spelen zondag hun 3e wedstrijd tegen respectievelijk Getafe uit en Espanyol uit.