🎥 | Wycombe-middenvelder die zelden scoort maakt DEZE wereldgoal tegen Barnsley

Trevor Wagener • 16:14, 22-08-2022 / Laatste Update: 02:20, 12-12-2023

Hij scoort niet vaak, Wycombe Wanderers-middenvelder Dominic Gape. Als het voormalig jeugdproduct van Southampton dan een keer scoort, is het gelijk een juweel van een treffer! De 27-jarige Gape waagde het er het voorbije weekend op in het League One-duel met Barnsley (0-3), met succes!

Bij een 0-1-voorsprong dankzij een goal van Anis Mehmeti in de 1e helft besloot Gape met nog 20 minuten te gaan niet na te denken én keihard uit te halen. De spelverdeler kreeg zijn voet heerlijk onder de bal en met een prima boog passeerde hij Barnsley-doelman Bradley Collins. Na de 0-3 van Nick Freeman was het duel definitief gespeeld.

Gape, die sinds 2016 voor Wycombe speelt, maakte in bijna 200 duels voor zijn club 'maar' 4 doelpunten in totaal.