Lionel Messi komt op stoom voor WK: 2 goals namens Argentinië tegen Honduras

Sjors Tanis • 11:54, 24-09-2022 / Laatste Update: 16:43, 07-01-2024

De nationale voetbalploeg van Argentinië heeft in voorbereiding op het WK in Qatar met 3-0 gewonnen van Honduras. Lionel Messi nam 2 doelpunten voor zijn rekening in het oefenduel, dat gespeeld werd in het Hard Rock Stadium van Miami.

Argentinië kwam na ruim een kwartier op voorsprong door een doelpunt van Lautaro Martínez. Messi benutte kort voor rust een strafschop en scoorde in de 69e minuut nogmaals.

IJzersterke reeks Argentinië

Argentinië is nu al 34 wedstrijden op rij ongeslagen. De laatste keer dat de ploeg van bondscoach Lionel Scaloni verloor was in de halve finale van de Copa America in 2019. De Argentijnen oefenen dinsdag nog tegen Jamaica.

Argentinië treft in de groepsfase van het WK Saudi-Arabië, Mexico en Polen. Het WK begint op 20 november.