Liverpool-back Conor Bradley beleeft magische avond tegen Chelsea: betrokken bij drie doelpunten
Conor Bradley / Getty Images

23:13, 31-01-2024

Conor Bradley beleefde een heerlijke avond op Anfield tegen Chelsea. De rechtsback van Liverpool scoorde zijn eerste doelpunt voor de club én gaf twee assists: 4-1.

Diogo Jota schoot na 23 minuten de 1-0 binnen, op aangeven van de 20-jarige Bradley. De rechtsback uit Noord-Ierland (al dertien interlands) zorgde in de 39e minuut zelf voor de 2-0. Dat betekende zijn eerste doelpunt in veertien wedstrijden voor Liverpool. In die periode gaf hij overigens ook zes assists.

Check hier de 2-0 van Conor Bradley:

Zijn vijfde assist gaf hij op Luis Diaz, in de 65e minuut leverde Bradley zijn zesde assist af (en zijn tweede van de wedstrijd). Ditmaal was Dominik Szoboszlai de afmaker: 3-0.

Overigens miste Darwin Nunez in de eerste helft een penalty. De Uruguyaan schoot aan de binnenkant van de paal. Cody Gakpo viel na 68 minuten in bij Liverpool, Virgil van Dijk speelde de hele wedstrijd.

Christopher Nkunku

Na de thee kwam Christopher Nkunku in het veld bij Chelsea. De Fransman werd deze zomer met veel bombarie binnengehaald, maar raakte al snel langdurig geblesseerd. In de 71e minuut maakte hij de aansluitingstreffer namens Chelsea (3-1), zijn tweede doelpunt in vier Premier League-wedstrijden. Nkunku draaide knap open tussen drie Liverpool-verdedigers.