Op deze zenders kijk je naar de return tussen Real Madrid en Paris Saint-Germain
i

Getty Images

Op deze zenders kijk je naar de return tussen Real Madrid en Paris Saint-Germain

Bart van der Wijst • 08:22, 09-03-2022 / Laatste Update: 01:20, 12-12-2023

Real Madrid en Paris Saint-Germain gaan woensdag uitvechten wie er naar de kwartfinales van de Champions League gaat. De miljardenploeg uit Parijs verdedigt in Madrid een 1-0-voorsprong. Hieronder lees je op welke zender(s) je de return kunt kijken.

Bij Paris Saint-Germain is het nog niet zeker of Kylian Mbappé meespeelt. De sterspeler, die in Parijs de enige treffer maakte, raakte maandag geblesseerd op de training. Tijdens de laatste training op dinsdag verscheen Mbappé echter gewoon op het veld.

TV-gids: Real Madrid - Paris Saint-Germain

Er wordt woensdagavond om 21.00 uur afgetrapt bij de return tussen Real Madrid en Paris Saint-Germain in Estadio Santiago Bernabéu. De wedstrijd is te zien op RTL 7, maar ook op Ziggo Sport Voetbal. Bij Ziggo Sport geeft Sierd de Vos hoogstwaarschijnlijk het commentaar.

Waar kijk ik naar Manchester City - Sporting CP?

Er staat woensdagavond nog een andere wedstrijd in de Champions League op het programma: Manchester City tegen Sporting CP. Die confrontatie is eigenlijk al beslist, de Engelsen wonnen in Portugal met maar liefst 5-0. Ook die wedstrijd is live te zien, om 21.00 uur moet je afstemmen op Ziggo Sport als je dat duel wil zien.