Locura op de voorpagina's in Spanje: 'Dit is Real Madrid, MBENZEMA!'
i

MARCA

Locura op de voorpagina's in Spanje: 'Dit is Real Madrid, MBENZEMA!'

Eimert Pruis • 10:52, 10-03-2022 / Laatste Update: 22:46, 11-12-2023

De voorpagina's in Spanje schreeuwen het uit na de 'locura' in Madrid. Real Madrid won dankzij een hattrick van Karim Benzema met 3-1 van Paris Saint-Germain en plaatste zich voor de kwartfinales van de Champions League. "Dit is Real Madrid", zegt de Madrileense krant MARCA luid en duidelijk.

"Weer een remontada voor in de geschiedenisboeken, dit kan je niet bedenken", vervolgt de sportkrant van Madrid. "De hattrick van Benzema zorgde voor een waanzinnige sfeer in Bernabéu. Het was een onvergetelijke avond."

MBENZEMA

Ook kranten elders in het land koppen met baas Benzema. Zelfs de Catalaanse krant Mundo Deportivo is lyrisch en doopt de wedstrijd om tot 'MBENZEMA'. "Kylian Mbappé gaf zijn landgenoot Benzema de inspiratie voor een geweldige hattrick."

'Van een andere planeet'

"Real Madrid is van een andere planeet", vindt AS. "Een geweldige Mbappé werd ongedaan gemaakt door 3 doelpunten van Benzema. Weer een historisch avond in het Bernabéu!"

Messi is gevallen

Het Catalaanse SPORT heeft (uiteraard) als invalshoek voor de gevallen held Lionel Messi gekozen. "KO", waren de 2 koeienletters op de voorpagina met een ontredderde Messi ernaast.