Luis Sinisterra maakt indruk bij Leeds United: voormalig Feyenoord-aanvaller scoort bij basisdebuut
i

Getty

Luis Sinisterra maakt indruk bij Leeds United: voormalig Feyenoord-aanvaller scoort bij basisdebuut

Jeroen Rooseboom • 00:26, 25-08-2022 / Laatste Update: 09:08, 12-12-2023

Voormalig Feyenoord-aanvaller Luis Sinisterra heeft zijn 1e goal voor Leeds United te pakken. De Colombiaanse aanvaller maakte op prachtige wijze de 1-0 in het het League Cup-duel met Barnsley.

Sinisterra kreeg de bal op zo'n 25 meter van het doel met zijn rug naar het doel. Hij passeerde makkelijk zijn mannetje, zoals hij dat bij Feyenoord ook regelmatig liet zien, en krulde de bal vervolgens prachtige in de verre hoek. Het betekent in de 21ste minuut de 1-0 voor Leeds United.

Hamstringblessure

Sinisterra liep in de voorbereiding direct een blessure op bij zijn officieuze basisdebuut voor Leeds United nadat hij deze zomer voor 25 miljoen euro de overstap had gemaakt van Feyenoord naar de Premier League. Hoewel de hamstringblessure bij de 23-jarige aanvaller meeviel, moest hij toch de 1e Premier League-wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers (2-1 winst) aan zich voorbij laten gaan.

Zijn Premier League-debuut volgde vervolgens in de uitwedstrijd tegen Southampton (2-2), waarna de voormalig Feyenoord-aanvaller ook tegen Chelsea (3-0 winst) speelminuten kreeg. Nu, in de 2e ronde van het League Cup-duel met Barnsley, was er dus zijn 1e basisplaats voor Leeds United, waar ook Crysencio Summverville een basisplek had.

Andere oude bekende scoorde ook

Na de 1-0 van Sinisterra maakte Mateus Klich (voormalig speler van PEC Zwolle, FC Twente en FC Utrecht) vanaf de stip de 2-0. Bij rust stond het 2-1, de wedstrijd is nog bezig.