🎥 | Leicester-keeper Mads Hermansen beschermt doel op fantastische manier

Pim Huberts • 20:49, 30-07-2023 / Laatste Update: 21:23, 11-12-2023

Leicester City-doelman Mads Hermansen heeft een inzet van Dominik Szoboszlai op een bijzondere manier tegengehouden: met zijn hoofd. De Liverpool-aanwinst leek naar zijn eerste goal voor The Reds te gaan, maar daar dacht de Deense keeper anders over. Hij kopte de bal naast zijn doel.

Voor de score maakte de actie niet meer uit. Ze verloren in het oefenduel dat gespeeld werd in Singapore met 4-0 van Liverpool. Darwin Núñez, Bobby Clark en Diogo Jota scoorden in de 30e minuut binnen 10 minuten 3 doelpunten. Ben Doak maakte in de tweede helft de 4-0. Virgil van Dijk stond in de basis.