🎥 | Man United-huurling Hannibal Mejbri wijst 'brutaal' richting Erik ten Hag tijdens interview

Pim Huberts • 18:21, 11-02-2023 / Laatste Update: 08:35, 08-01-2024

Hannibal Mejbri nepte vrijdag voor Birmingham Jan en Alleman tijdens een vrije trap in het potje tegen West Brom. In de 10e minuut kreeg de Man United-huurling een vrije trap. Maar in plaats van hem voor te geven, krulde hij hem sneaky het doel in. "Hoop dat Erik ten Hag dit gezien heeft."

In het interview na de gewonnen wedstrijd (2-0) straalde de Tunesiër dan ook volop zelfvertrouwen uit. De Sky-interviewer vroeg de 20-jarige aanvallende middenvelder: "Denk je dat Erik ten Hag je nummer nog heeft? Verwacht je een berichtje vanavond?"

'It was on Sky'

Allereerst antwoordde Mejbri nog in typisch voetbalinterviewjargon ('ik moet gefocust blijven'), maar daarna laat hij toch iets los. Mejbri wijst richting de camera en zegt - overduidelijk tegen Ten Hag - "it was on Sky". In andere woorden: hoop dat je mijn doelpunt hebt gecheckt, Erik.

Verhuurd

Mejbri werd in 2019 overgenomen van AS Monaco door Man United. Hier kwam hij alleen nog uit voor de jeugdteams. Hij werd afgelopen zomer verhuurd aan Birmingham, spelend in de Championship.