'Manchester City - Real Madrid en Inter - Napoli worden de halve finales van de Champions League'
i

Getty Images

'Manchester City - Real Madrid en Inter - Napoli worden de halve finales van de Champions League'

Brian Vesseur • 15:56, 17-04-2023 / Laatste Update: 05:28, 12-12-2023

De halve finales van de Champions League zijn al bekend! Tenminste, als het aan de lezers van Sportnieuws.nl ligt. Na afloop van de heenwedstrijden in de kwartfinale van de Champions League, deelden wij een polletje waarin onze lezers de halvefinalisten mochten voorspellen.

1 halve finale is sowieso al met potlood op te schrijven, want Real Madrid won met 2-0 van Chelsea en Manchester City walste met 3-0 over Bayern München heen. De andere kwartfinales zijn een stuk spannender. Inter ligt door een 2-0-zege op bezoek bij Benfica op pole position om door te bekeren, terwijl AC Milan in eigen huis verrassend met 1-0 van Napoli won.

Italiaans onderonsje

Milan gaat een zware kluif krijgen, op bezoek bij de koploper van de Serie A. De lezers van Sportnieuws.nl denken dan ook dat niet Milan, maar Napoli het in de halve finale gaat opnemen tegen Inter. Het scheelt overigens niks: 52% denkt dat Napoli doorbekert, 48% kiest voor Milan. Daarnaast is de kans zo'n 99% - volgens onze lezers - dat Inter de halve finale haalt.