Manchester United verliest opnieuw oefenduel, Donny van de Beek vlak voor aftrap vervangen
i

Pro Shots

Manchester United verliest opnieuw oefenduel, Donny van de Beek vlak voor aftrap vervangen

Joris Kaper • 10:13, 11-12-2022 / Laatste Update: 06:22, 12-12-2023

Pijnlijk! Erik ten Hag heeft met Manchester United voor de 2e keer in 4 dagen tijd een oefenduel verloren. Op dezelfde dag dat Engeland op het WK aantrad tegen Frankrijk, speelde Manchester United tegen Real Betis in Sevilla. De thuisploeg bleek met 1-0 te sterk.

Woensdag werd er ook al verloren, met 4-2 van Cadiz. En dus lijkt er nog even werk aan de winkel voor Ten Hag, die overigens veel spelers mist uit zijn selectie in verband met het WK.

Donny van de Beek

Het opvallendste moment van de wedstrijd vond al voor de aftrap plaats. Donny van de Beek zou in de basis staan bij United, maar verscheen uiteindelijk niet op het veld. Het is nog onduidelijk wat de reden is voor het afhaken van de Nederlandse middenvelder. Hij kwam tegen Cadiz nog wel in actie, maar kon toen niet overtuigen.

Premier League

Manchester United speelt woensdag 21 december weer een competitief duel. In de Carabao Cup (League Cup) is Burnley dan de tegenstander. De Premier League begint voor United weer op 27 december met een thuiswedstrijd tegen Nottingham Forest.