Marca: 'Ronaldo heeft gewacht op dat ene belletje dat nooit kwam'
i

Getty Images

Marca: 'Ronaldo heeft gewacht op dat ene belletje dat nooit kwam'

admin • 12:55, 01-01-2023 / Laatste Update: 04:10, 12-12-2023

De Spaanse krant Marca weet zondag te melden dat Cristiano Ronaldo de club Al-Nassr uit Saoedi-Arabië, zoals verwacht, niet als 1e optie zag. Hij hoopte namelijk terug te keren bij Real Madrid. De Spaanse topclub zag dit echter niet zitten, waardoor Ronaldo voor het geld koos en een contract tekende bij de Saoedische club.

Omdat Ronaldo de afgelopen tijd enkele keren op het trainingscomplex van Madrid werd gespot, gingen er steeds meer geruchten dat hij misschien terug zou keren bij De Koninklijke. De leiding van de nummer 2 in de Spaanse competitie heeft echter nooit overwogen om Ronaldo terug te halen naar Bernabeu.

Club en kleedkamer op 1e plaats

Dit heeft er volgens Marca mee te maken dat het bestuur er voor heeft gekozen om de club en de kleedkamer op de 1e plaats te zetten. Een speler als Ronaldo past niet in dat plaatje, zo klinkt het vanuit Madrid. "Hij heeft gewacht op dat ene belletje dat nooit kwam."

Al-Nassr

Het lijkt de Portugese superster weinig te doen. Hij gaf aan blij te zijn met zijn nieuwe club Al-Nassr. "De manier waarop Al-Nassr zich in het mannen- én vrouwenvoetbal ontwikkelt, is bijzonder inspirerend. We hebben Saoedi-Arabië allemaal op het WK zien spelen. Het is een land met veel potentie en grote ambities. Ik hoop daarom mijn ervaringen hier te delen." Aldus Ronaldo tijdens zijn presentatie.