Marcelo vroeg klaar op stembureau en lijkt op tijd vliegtuig te kunnen halen
i

Getty Images

Marcelo vroeg klaar op stembureau en lijkt op tijd vliegtuig te kunnen halen

Eimert Pruis • 13:20, 04-05-2021 / Laatste Update: 13:44, 08-01-2024

Marcelo is na een paar uurtjes al klaar met zijn verplichte arbeid op het stembureau bij de verkiezingen in Madrid. De Braziliaanse linksback van Real Madrid heeft een dubbel paspoort en werd opgeroepen om zijn bijdrage te leveren als Madrileense burger.

Even leek het daardoor dat hij woensdag de return van de halve finale van de Champions League tegen Chelsea moest missen. Nu meldt het Spaanse AS dat Marcelo alsnog het vliegtuig gaat halen.

Helpende vrijwilliger

De opkomende back met het rasta-haar kwam dinsdagochtend tegen half 9 aan bij het stembureau. Niet lang daarna kreeg hij volgens MARCA hulp aangeboden van een vrijwilliger. Die bood aan om de rest van de dag de taken van Marcelo uit te voeren.

Privévliegtuig

Daardoor kon de Braziliaan naar huis en kan hij zich alsnog bij de rest van de selectie voegen op weg naar Londen. Het privévliegtuig, dat gereed werd gemaakt om Marcelo dinsdagnacht naar Londen te laten vliegen, kan nu in de hangar blijven. Of de werkzaamheden effect hebben op het spel van de linksback zullen we woensdagavond zien als Real het in Londen opneemt tegen Chelsea. In Madrid werd het 1-1.