Mark van Bommel dendert richting dubbel met Royal Antwerp na zege op Genk

Yvo van Dorst • 22:56, 07-05-2023 / Laatste Update: 10:29, 12-12-2023

Mark van Bommel is op een geweldige koers met Royal Antwerp FC. Na de Belgische beker heeft hij nu ook de koppositie gepakt in de Jupiler Pro League. Zijn Royal Antwerp FC won zondag in het Bosuilstadion met 2-1 van Racing Genk.

Marc McKenzie schoot de bezoekers na 20 minuten nog op voorsprong, maar vlak voor rust schoot Toby Alderweireld met een penalty de gelijkmaker binnen. In de 52e minuut tekende Michel-Ange Balikwisha, die in de bekerfinale ook al scoorde, voor de 2-1 waardoor de winst binnen was.