🎥 | Mason Greenwood gespot met jongedame die hij in elkaar sloeg

Bart van der Wijst • 14:52, 22-02-2023 / Laatste Update: 11:29, 08-01-2024

Er gaan opvallende beelden rond op TikTok. Op een video is te zien hoe Mason Greenwood een tankstation uitloopt met jawel... Harriet Robson. Dat is de jongedame die hem eind januari 2022 beschuldigde van verkrachting en mishandeling. Inmiddels zijn alle aanklachten vervallen.

Sinds de aanklacht werd Greenwood op non-actief gesteld door zijn club Manchester United. Ook liepen heel veel sponsoren, waaronder Nike, bij hem weg. Op het eerste oog lijkt het dan ook vreemd dat hij weer in contact is met Robson, die min of meer zijn carrière heeft vernaaid.

Vader Robson

Of het gaat om een verzoening, is niet duidelijk. Harriet heeft nooit in het openbaar gereageerd op de aanklachten. Sterker nog, als we haar vader Alan mogen geloven wilde ze helemaal niet dat de beelden van de mishandeling online kwamen.

"Ze vertelde ons dat ze gehackt was", zei hij vorig jaar in een interview met Daily Mail. "Toen ze de beelden eraf haalde was het al te laat, omdat de beelden al rondgingen. Ze is er kapot van. We kennen hem (Greenwood, red.) al sinds de onder-21. Hij is al 2 of 3 jaar onderdeel van onze familie."

Harriet volgt Greenwood nog altijd op Instagram. Al postte de voetballer daar bijzonder weinig sinds hij werd gehouden.