Lazio-trainer Mauricio Sarri heeft het niet op Feyenoord-fans na gooien met katheter
i

Pro Shots

Lazio-trainer Mauricio Sarri heeft het niet op Feyenoord-fans na gooien met katheter

Brian Vesseur • 20:02, 23-10-2023 / Laatste Update: 18:36, 04-01-2024

Mauricio Sarri zal weinig zin hebben in de wedstrijd tegen Feyenoord. De vorige keer dat de trainer van Lazio naar De Kuip kwam, kreeg hij namelijk een zak met pis naar zich toegeworpen! Een fan van Feyenoord had een katheter van iemand anders losgekoppeld, die hij vervolgens naar Sarri gooide.

Sarri moet duiken voor katheter op bezoek bij Feyenoord

Bizar, natuurlijk. De Italiaanse trainer was niet blij, nadat hij ook nog eens met 1-0 verloor van Feyenoord in het vorige Europa League-seizoen. "De fans vulden zelfs zakken met urine en gooiden die vanaf de tribune naar ons."

Later blikte hij nog eens terug op de situatie. In maart van dit jaar zei hij: "Het enige wat ik niet leuk vind aan het Nederlandse voetbal zijn de fans van Feyenoord." Naar eigen zeggen kreeg hij tijdens de wedstrijd ook bekers met pis naar zich toegeworpen.

Champions League

Feyenoord neemt het woensdag op tegen Lazio in de Champions League. De Rotterdammers staan op 3 punten na 2 wedstrijden, na een overwinning op Celtic en een nederlaag tegen Atlético Madrid. Lazio staat samen met Atléti bovenaan in de groep, na een overwinning op Celtic en een gelijkspel tegen de Spanjaarden. De wedstrijd tussen Feyenoord en Lazio begint om 18.45 uur.