📸 | Mauro Icardi knalt tegen paal op, Galatasaray is boos: 'Ze moeten zich schamen'
i

Screenshot

📸 | Mauro Icardi knalt tegen paal op, Galatasaray is boos: 'Ze moeten zich schamen'

Pim Huberts • 13:27, 25-12-2023 / Laatste Update: 10:56, 07-01-2024

Mauro Icardi heeft geen fijne kerst. De Argentijnse spits van Galatasaray botste in de kraker met Fenerbahce vol tegen de paal aan. Als gevolg kreeg hij een blauw oog. De Turkse club maakt zich boos op sociale media.

"Ik hoop dat degenen die het Turkse voetbal tot dit punt hebben gebracht zich op een dag zullen schamen...", schrijft de nummer 2 van Turkije. Het duel met Fenerbahce ging om de leiding in de Süper Lig, maar de wedstrijd eindigde doelpuntloos: 0-0. Op eerste kerstdag wordt er ook in Turkije gevoetbald. Check hier het schema.

Lullig

Galatasaray is boos op de scheidsrechter, die niets met het incident van Icardi deed. Maar, zo laten reacties onder de tweet zien, de international liep zelf tegen een paal aan. Op een lullige manier.

Oude bekenden

Jayden Oosterwolde en Dusan Tadic stonden in de basis bij Fenerbahce. Datzelfde gold voor ex-Feyenoorder Sebastian Szymanski. Tegenover hen zorgden onder meer Dries Mertens en Hakim Ziyech voor agressie in de aanval.

Arbitrage onder druk

De arbitrage staat de laatste tijd sowieso al onder druk in Turkije. De voorzitter van Ankaragücü sloeg zelfs de scheidsrechter neer, nadat hij het niet eens was met een beslissing. Kort daarna ontspoorde een wedstrijd in de 2e divisie van Turkije.

Check hier de samenvatting van Fenerbahce - Galatasaray: