Joris Kaper • 20:25, 24-11-2022 / Laatste Update: 12:29, 07-01-2024

Mauro Icardi verscheen het afgelopen jaar bijna meer in de media vanwege zijn privéleven dan zijn prestaties op het veld. Zo scheidde hij van zijn vrouw (en tevens zaakwaarnemer) Wanda Nara en begon daarna het moddergooien in de media. Maar ondanks alles zijn de 2 weer gezellig samen! Icardi spreekt zelf van 'een 2e seizoen' met Nara.

Dat is te zien op een foto die de huidige voetballer van Galatasaray heeft gepost op zijn Instagrampagina. En dat na een jaar waarin zo'n beetje iedereen kon volgen wat er in hun relatie gebeurde. Wat was er ook alweer aan de hand?

Alle ellende begon in 2021, nadat vrouwlief een privédetective had ingehuurd. Die kwam erachter dat Icardi zijn vrouw bedroog met een influencer. Nara deed vervolgens alle details uit de doeken op tv en kwam daarna vooral in het nieuws door haar badpakken op Insta aan te prijzen.

Scheiding

In september maakte het koppel bekend definitief te scheiden, maar diezelfde maand hintte Icardi alweer op een verzoening.

Ruzie

Om het nog lastiger te maken: Wanda Nara was ook de zaakwaarnemer van Icardi. Die ontsloeg Nara in oktober omdat ze naar verluidt 1 miljoen wilde hebben voor haar aandeel in de transfer van Icardi naar Galatasaray. Dat vond hij teveel en ontsloeg naar. Of had dat te maken met het feit dat zij ondertussen was gespot met een rapper? Icardi was woedend en vloog zonder te overleggen met zijn Turkse club naar haar toe om uitleg te vragen.

En nu zijn we weer een maand later en lijken de 2 opeens toch weer een stel. We kijken uit naar het volgende hoofdstuk in deze soap!