🎥 | Lionel Messi weet niet wat hij ziet: enorme groep fans wacht hem op bij restaurant

Noah Hoogenboezem • 20:05, 21-03-2023 / Laatste Update: 04:09, 12-12-2023

Lionel Messi kon al niet normaal over straat, maar na de gewonnen wereldtitel met Argentinië is het in zijn thuisland alleen maar erger geworden. Zelfs rustig naar een restaurant zit er niet meer in. De blik van Messi laat duidelijk zien dat de stervoetballer niet weet wat hem overkomt!

Messi is in Argentinië voor de vriendschappelijke interlands tegen Panama en Curaçao. Het zijn de eerste interlands voor de nationale ploeg na het winnen van het WK in december vorig jaar. Messi dacht even rustig een hapje te gaan eten in een restaurant, maar al snel verzamelde zich daar een grote groep uitzinnige Argentijnen. Messi wist niet wat hij zag toen hij het restaurant uitliep.

Artikel gaat verder onder de tweet

Uitgefloten bij PSG

Messi zal blij zijn weer even in Argentinië te zijn, want bij zijn club PSG gaat het er een stuk minder vriendelijk aan toe. De Franse topclub staat 1e in de competitie, maar werd al uitgeschakeld in de Champions League tegen Bayern München en de fans hebben Messi als 1 van de schuldigen aangewezen. Voor de wedstrijd tegen Stade Rennais van afgelopen zondag werd hij zelfs uitgefloten. Bekijk hieronder de beelden daarvan.