'Million Manhoef wekt interesse uit Spanje en Italië: Vitesse denkt noodgedwongen aan verkoop'
Million Manhoef © ProShots

'Million Manhoef wekt interesse uit Spanje en Italië: Vitesse denkt noodgedwongen aan verkoop'

14:50, 30-01-2024 / Laatste Update: 14:55, 30-01-2024

Million Manhoef staat op de radar van een aantal clubs in Italië en Spanje. Dat meldt De Gelderlander in de laatste dagen van de transferwindow. Vitesse dacht er eerder niet aan om de talentvolle buitenspeler te verkopen, maar door de financiële situatie denkt de clubleiding toch serieus na over de aanbiedingen.

Manhoef is al meerdere malen in verband gebracht met een transfer. De zoon van MMA-vechter Melvin Manhoef stond eerst in de belangstelling van Hellas Verona, maar die transfer ging niet door. Daarna werd ook een overstap naar AZ door de neus van Manhoef geboord, maar drie keer zou nu scheepsrecht kunnen zijn. Welke clubs uit Spanje en Italië geïnteresseerd zijn is niet bekend, maar uit laatstgenoemd land gaat het om één Serie A-club en twee Serie B-clubs.

Financiële situatie

Vitesse denkt nu toch aan een verkoop van Manhoef, vanwege de financiële situatie van de club. De Arnhemmers hebben nog vijf miljoen euro nodig om het seizoen überhaupt af te kunnen maken en daarbij kunnen ze dus wel een transfersom voor de aanvaller gebruiken. Manhoef heeft nog een contract tot de zomer van 2025, waardoor Vitesse deze winter of zomer mee moet werken aan een transfer, als ze nog wat aan de speler willen verdienen. Vitesse zou nu mikken op een som van 3 miljoen euro.