Mooi! Ruud van Nistelrooij had foto van Thijs Slegers in zijn binnenzak zitten
i

ED

Mooi! Ruud van Nistelrooij had foto van Thijs Slegers in zijn binnenzak zitten

Brian Vesseur • 01:40, 05-04-2023 / Laatste Update: 03:44, 12-12-2023

PSV is - met de nodige moeite - door naar de finale van de TOTO KNVB Beker. De Eindhovenaren wonnen met 2-1 van Spakenburg. Na afloop was PSV-trainer Ruud van Nistelrooij zichtbaar geëmotioneerd, omdat hij een dag eerder op de uitvaart van PSV-perschef Thijs Slegers was geweest.

De trainer had tijdens de wedstrijd tegen Spakenburg een foto van Slegers in zijn binnenzak. Slegers overleed vorige week aan de gevolgen van leukemie.

Uitvaart Thijs Slegers

"Als je een bekerfinale haalt, is dat gewoon geweldig. Maar ik was niet zo in voor feestelijkheden", aldus Van Nistelrooij, die de journalisten na de zege van 2-1 een foto van Slegers liet zien. "Ik had deze in mijn binnenzak zitten. Deze foto heb ik gisteren gekregen tijdens de uitvaart. Mijn hart brak toen ik zijn vrouw, zijn dochter en zijn zoon zag."

"Maar ik heb ook gehoord over de strijdbaarheid van Thijs en gezien hoe sterk zijn familie is. Dat gaf mij en de jongens vandaag alle kracht. Heel veel sterkte voor iedereen rondom de familie Slegers. Deze finale is voor Thijs."

PSV speelt zondag 30 april in de Kuip tegen de winnaar van Feyenoord tegen Ajax.