Na invalbeurt van debuterende Daley Blind scoort Bayern München 3 keer

Marcel Roes • 21:16, 13-01-2023 / Laatste Update: 08:38, 12-12-2023

Daley Blind heeft zijn officieuze debuut voor Bayern München gemaakt. In de oefenpot tegen FC Salzburg kwam hij na 63 minuten tussen de lijnen.

Het was toen 1-1. De eindstand werd 4-4. Dat was dus een half uur waarin het een en ander gebeurde!

Op de FC Bayern Campus begon de Duitse recordkampioen met onder meer Ryan Gravenberch tegen de Oostenrijkers. Na treffers van Leroy Sane en Sekou Koita stond het 1-1 bij rust. In de 2e helft nam Salzburg via Karim Konate en Noah Okafor een een 1-3-voorsprong.

Na 63 minuten spelen wisselde Bayern 10 keer. Erg veel ja, maar de Oostenrijkers deden dat in de rust al. 8 minuten later was de stand via Arijon Ibrahimovic en Kingsley Coman 3-3. Mathys Tel (88') en nogmaals Okafor (89') bepaalden de eindstand uiteindelijk.