NAC-fans dreigen play-offduel te verpesten: duel tegen MVV stilgelegd door biertje

Pim Huberts • 23:08, 27-05-2023 / Laatste Update: 01:31, 12-12-2023

Het play-offduel tussen MVV Maastricht en NAC Breda is kort voor rust stilgelegd. Een fan uit het uitvak gooide een biertje op het veld.

NAC lijkt met volle overtuiging af te gaan op de halve finale van de nacompetitie. De ploeg van Peter Hyballa had na ruim 30 minuten al 3 doelpunten in de netten van MVV liggen. Na het vieren van de goal van Ezechiel Banzuzi (0-3) ging het dan ook mis: er kwam een biertje het veld op.

De regels zijn duidelijk. Scheidsrechter Erwin Blank zette de wedstrijd even stil. Even later kwamen de spelers weer het veld op en werd de eerste helft uitgespeeld.