NAC maakt in 90e minuut gelijkmaker in hervatting tegen Willem ll

Jeroen Rooseboom • 17:33, 25-04-2023 / Laatste Update: 06:22, 12-12-2023

Slechts een kwartiertje moest er nog uitgespeeld worden in de gestaakte Brabantse derby tussen NAC en Willem II. Lang leek Willem II de overwinning te behouden, maar in de 90e minuut scoorde NAC toch nog.

De spelers moesten bij een stand van 0-1 voor lege tribunes nog even alles geven. De Bredanaars deden hun stinkende best, maar kwamen niet echt tot grote kansen. Willem II had een flinke verdedigingsmuur opgetrokken rondom het strafschopgebied en het lukte NAC niet om daar doorheen te breken.

Banzuzi de Bredase held

Tot aan de 90e minuut. Ezechiel Banzuzi werd de gevierde man door toch een gaatje te vinden in de Tilburgse verdediging. Daardoor hielden beide ploegen een puntje over aan het resterende kwartiertje voetballen.