NAC reist op dinsdag terug naar Tilburg voor restant van duel tegen Willem II

Pro Shots / Toin Damen

Brian Vesseur • 15:35, 04-09-2023 / Laatste Update: 10:04, 08-01-2024

Edwin van de Graaf legde zondag de wedstrijd tussen Willem II en NAC Breda definitief stil na 54 minuten. De scheidsrechter wilde niet meer verder voetballen, omdat er voorwerpen op het veld werden gegooid door het Willem II-publiek. Op dat moment stonden de bezoekers uit Breda met 3-0 voor. Het is nu bekend wanneer de wedstrijd wordt uitgespeeld.

Om 10.30 uur op dinsdag gaat de wedstrijd weer verder in Tilburg vanaf die 54e minuut. Dat zal natuurlijk zonder publiek zijn. Dat besluit is genomen door de KNVB in samenwerking met beide clubs, de gemeente Tilburg en de politie.

Stand KKD

Willem II en NAC zijn aan het begin van de Keuken Kampioen Divisie allebei middenmoters. Willem II heeft 5 punten na 3 wedstrijden, NAC staat op 4 uit 3. Het heeft er alle schijn van dat de club uit Breda er na dinsdag 3 punten mag bijschrijven.