🎥 | Napoli kent eenvoudig middagje in aanloop naar Ajax-uit

Bart van der Wijst • 19:01, 01-10-2022 / Laatste Update: 12:54, 08-01-2024

Napoli heeft zaterdagmiddag in eigen huis met 3-1 gewonnen van Torino. De koploper van de Serie A kan zich nu met een lekker gevoel voorbereiden op het Champions League-duel met Ajax in Amsterdam van dinsdag. Wel waren er wat personele probleempjes in Napels.

Al binnen het kwartier stond de thuisploeg met 2-0 voor. Revelatie André Zambo Anguissa zorgde in de 6e minuut voor de openingstreffer en exact 6 minuten later verdubbelde hij de score. Khvicha Kvaratskhelia maakte er ook nog 3-0 van. Alle goals vielen vóór rust, Antonio Sanabria zette Torino op het scorebord.

Al met al was het een makkelijk middagje voor Napoli, dat wel wat spelers uit zag vallen. Aanvallers Giacomo Raspadori en Matteo Politano gingen met lichte klachten naar de kant. Wellicht ook met het oog op de wedstrijd tegen Ajax.

Oud-Ajacied Perr Schuurs viel een paar minuten voor tijd nog in. Check bovenaan dit artikel de samenvatting van Napoli - Torino!