Op deze zender check je de kampioenswedstrijd van Napoli tegen Udinese
i

Getty Images

Op deze zender check je de kampioenswedstrijd van Napoli tegen Udinese

Jeroen Rooseboom • 11:38, 04-05-2023 / Laatste Update: 07:20, 12-12-2023

Napoli had afgelopen weekend al kampioen van Italië kunnen zijn, maar toen speelde de ploeg uit het zuiden van het land gelijk tegen Salernitana. Donderdagavond volgt een nieuwe mogelijkheid, op bezoek bij Udinese. Lees hier op welke zender je de wedstrijd van Napoli op tv kan zien!

Een waar volksfeest barstte zondagmiddag los in Napels na de 1-0 van Mathias Olivera tegen Salernitana. De stad ging uit zijn plaat: er werd zelfs een aardbeving met een kracht van 2 op de Schaal van Richter gemeten. Toch moest het kampioensfeestje nog even worden uitgesteld, want de tegenstander maakte met een wereldgoal de gelijkmaker.

Kampioenswedstrijd Napoli

Deze donderdagavond kan het dus opnieuw gaan gebeuren. Daarvoor moet Napoli winnen op bezoek bij Udinese. Op basis van de stand moet dat te doen zijn, zou je zeggen. De ploeg uit Udine staat op de 13e plaats en speelt al een tijdje nergens meer voor. Ook zijn ze nogal wisselvallig: ze wisselen klinkende overwinningen af met kansloze nederlagen. De perfecte tegenstander dus om je kampioenschap tegen te pakken?

Op welke zender Napoli?

De wedstrijd tussen Udinese en Napoli begint om 20.45 uur en is vanaf 20.35 uur live te volgen op Ziggo Sport Kanaal 14 en Ziggo Sport Select. Gaat het Napoli dan eindelijk weer eens lukken om kampioen van Italië te worden?