🎥 | Nederlands gekleurd Atalanta stelt teleur en verliest opnieuw in Serie A

Joris Kaper • 09:12, 05-12-2023 / Laatste Update: 12:05, 05-01-2024

Het Nederlands gekleurde Atalanta heeft in de Italiaanse Serie A al voor de 6e keer dit seizoen verloren. Met Teun Koopmeiners, Marten de Roon en Hans Hateboer in de basis en invaller Mitchel Bakker verloor de ploeg uit Bergamo met 3-0 van Torino.

Nota bene Atalanta-huurling Duván Zapata opende in de 22e minuut de score voor Torino. Na bijna een uur spelen vergrootte Antonio Sanabria vanaf de stip de voorsprong en in blessuretijd scoorde Zapata zelfs zijn 2e goal van de avond.

8e plek in Serie A

Door het nieuwe verlies blijft Atalanta vooralsnog steken op 20 punten uit 14 wedstrijden. De ploeg staat daarmee de 8e plek op de ranglijst. Torino heeft na maandag 19 punten en nestelt zich in het linkerrijtje van de Serie A.